kek kalıbında içli pilavım
	 
	MALZEMELER
	1 paket dolmalık fıstık
	1 aket kuşüzümü
	1 paket knor
	tereyagı ve sıvıyag
	 
	4bardak pirinç (artırıp eksiltebilirsiniz kişi sayısına göre)
	8 bardak su
	biraz tarçın ve tuz
	badem
	 
	HAMURU İÇİN
	1 adet yumurta sarısı
biraz yag
	yogurt
	 
	 
	 
	YAPILIŞI
	Tencereye yagı koyup dolma fıstıkları pembeleşinceye kadar kavurun
	bildigimiz pilav gibi islanmış pirinçlere tuzunu  atıp kavurun
	sıcak suyunu ilave edip yarım  tarçın atın,
	pilavınız pişince önceden ıslattıgınız üzümleride atıp karıştırın
	bademleride bu aşamada atın çig degilseler kavrulmuş almıştım ben
	 
	hamurunu hazırlayıp kek kalıbınının dışından taşacak şekilde açın
	yaglanan kalıba bademleri dizin güzel görüntü için
	hamuru kek kalıbına koyup üstüne pilavınızı serin üstünüde güzelce kapatıp 180 derecede fırına verin
	eminim güzel olacaktır afiyet olsun......
	not: isterseniz arasına kat kat tavuk döşenebilir ama ben sade daha çok sevdim