| Gereçler: | |
| 5 adet yumurta 1 su bardağı ceviz içi yarım kilo Yaş kadayıf Kızartmak için: 1 su bardağı sıvıyağ Şurubu için: 4 su bardağı şeker 4 bardak su | |
| Yapılışı: | |
daha sonra kızgın yağın içine her yaptığınızı atarak kızartın.Yumartaya bandırıp çıkarmamızın püf noktası ise dolma şeklinde kadayıfımızın dağılmasını önlemiş oluruz. kızartığımız kadayıf dolmalarını hazırladığımız şerbetin içine atın.Bu işlemi diğer tatlılar içinde yapın. En sonunda servis tabağına alarak servis yapın. AFİYET BAL ŞEKER OLSUN. | |
Blog yazmayı seviyorum kendimce paylasimlarim olacak hayatın içinde ne varsa onları paylaşacagım bazen tatlı bazen tuzlu bazende hüzünlü işte hayatimizin özeti
Wikipedia
Arama sonuçları
6 Haziran 2011 Pazartesi
KADAYIF DOLMASI
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
-
Tarife geçiyim diyeceğim ama ben hiç bir zaman kabak tatlısını ölçüyle yapmam. Ben kabakları küp küp kesip yayvan bi tencereye koyup üzeri...
-
Cenâb-ı Hak buyuruyor: “İbrahim'in ağırlanan misafirlerinin haberi sana geldi mi? (Bunlar meleklerdi.) Onlar İbrahim'in yanına...
-
Küçük boyutlara sahip ‘parlak pullu fener köpekbalığı’nın, kendisini diğer yırtıcı hayvanlardan korumak için bir çeşit ‘görünmezlik kalkanı’...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder