Blog yazmayı seviyorum kendimce paylasimlarim olacak hayatın içinde ne varsa onları paylaşacagım bazen tatlı bazen tuzlu bazende hüzünlü işte hayatimizin özeti
Wikipedia
Arama sonuçları
6 Haziran 2011 Pazartesi
Supangle
Malzemeler :
1 litre süt
1 su b.toz şeker
2 çorba k.kakao
2.5 çorba k.un
1 yumurta sarısı
1 çorba k.tereyağı
2 çorba k.damla çikolata
3 muz
yarım kakaolu pandispanya keki
Keki ıslatmak için:
reçel ve su karışımı
Hazırlanışı :
Tencereye 1 litre süt alın.Üzerine su bardağı toz şeker,2 çorba kaşığı kakao,2.5 çorba kaşığı unu alın.Üzerine 1 adet yumurta sarısı ekleyin.Supangleyi sürekli karıştırarak pişirin.Kaynadıktan sonra 3 yada 4 dakika daha bekletin. Pandispanya kekini yuvarlak çemberler kullanarak yuvarlak şekillerçıkartın. Kaselerin içine kek parçalarını yerleştirin. Kek parçalarını reçel ve su ile ıslatın. 3 adet muz kesin.Kasedeki kek parçaların üzerine muz dilimleri ilave edin. Kaselere supangleyi ilave edin.Soğuduktan sonra servis edin.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
-
kuzu but biraz tuz atıp folyoya sıkıca sardım fırında 2.5 -3 saat kaldıktan sonra böyle kızardı iyice kızarsın d...
-
Malzemeler : 1 litre süt 1 su b.toz şeker 2 çorba k.kakao 2.5 çorba k.un 1 yumurta sarısı 1 çorba k.tereyağı 2 çorba k.damla çikolat...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder